Overige producten

Op deze pagina vind u producten die wij kunnen leveren. U vind hier producten die standaard altijd leverbaar zijn, maar houd deze tab goed in de gaten aangezien we hier ook speciale aanbiedingen tegen stuntprijzen aan gaan biedden. 

Voor bestelling van een van onderstaande producten of een offerte, mail naar: nick@wggt.nl

 

!!!LET OP TIJDELIJKE ACTIE/AANBIEDING!!!!

 

Nu tijdelijke leverbaar; Deze kwalitatief goede kabelhaspel van gerenomeerd merk Gilze. Deze kabelhaspel is vrij lichtgewicht van frame en laat zich makkelijk verplaatsen. Er zit een kabel op met een diameter van 1,5mm2 en een lengte van 25m. Deze haspel gaat weg voor de absolute bodemprijs van 47,50 euro per stuk.

huidige voorraad: +/- 50 stuks

overige prod1

 

———————–Standaard te leveren producten:——————————

 

Stekkerdozen van goede kwaliteit, schakelbaar en in diversen uitvoeringen verkrijgbaar. Tevens zijn van onze stekkerdozen alle onderdelen los uitwisselbaar, dus bij defecten kunt u voor een relatief lage prijs de stekkerdoos weer zo goed als nieuw maken. Voor bedrijven die keuren vanwege ISO certificering is dit enorm handig, repareren van stekkerdozen is vaak te duur maar je kan niet zonder, in de praktijk blijkt dan ook vaak dat goedkoop duurkoop blijkt te zijn aangezien stekkerdozen vaak geen lange levensduur hebben ivm. het drukken van de kosten worden vaak slecht geleidende onderdelen gebruikt die goedkoper zijn in te kopen. Dit brengt de levensduur dusdanig omlaag dat een keurmeester hier vaak binnen twee jaar afkeur op constateert wegens veel te hoge aardweerstand. Veelal zijn goedkope uitvoering stekkerdozen ook niet te repareren omdat het geklonken varianten betreft. Onze stekkerdozen zijn volledig schroefbaar op alle vlakken. Voor prijzen dient u even een offerte aan te vragen met u wensen. Bij grote afname kunnen we natuurlijk een scherpere aanbieding maken.

We kunnen u 4/6/8/10/12 voudige stekkerdozen leveren met een kabellengte tussen de 1,0 en 5,0 meter en met of zonder afdekdoppen. tevens biedden wij u de mogelijkheid aan om u stekkerdozen te voorzien van een gravure met logo of ID code. De prijzen liggen tussen de 15,00 euro en 50,00 euro afhankelijk van u wensen.

overige prod2